10 let s EasyChange na trhu

Máme velkou radost, že firma EasyChange dosáhla již 10 letého výročí od svého založení. Za tímto krásným jubileem stojí neúnavné úsilí všech kolegů a členů týmu EasyChange, protože bez odhodlání a tvrdé práce, bychom dnes rozhodně nic neslavili. 

V roce 2010 jsme byli jedni z prvních, kteří získali malou platební licenci v oboru bezhotovostních konverzí měn v České republice.

Od vzniku společnosti se ve finančních trzích a legislativě událo mnoho věcí. Změnily se licenční podmínky Evropské centrální banky, následně také ČNB a velké změny nastaly také v legislativních omezeních, zejména v AML (zákon proti praní špinavých peněz).

Přiznáme se, že jsme si při zakládání společnosti EasyChange nepomysleli, jakého rozsahu jednou dosáhneme, a jak bude naše působení stabilní a dlouhodobé. Zejména po těžkých začátcích, které jsme v prvních letech podnikání prožili.

Jsme pyšní na to, co máme za sebou a stejně tak i před sebou. Těšíme na další úspěšné roky, ve kterých budeme hodně expandovat a stále zdokonalovat naši službu. 

 

Vždy pro nás bylo, je a bude prioritou přinášet našim klientům nejenom splnění jejich požadavků, ale i ještě něco navíc. Náš individuální přístup, praktické zkušenosti a odbornost nás podstatně odlišuje od konkurence.

 

V dalších řádcích se společně vrátíme v čase. Jak a kde se začal psát příběh EasyChange.

 

  

Věříme v další úspěchy EasyChange a přejeme nám všem do dalších let činnosti mnoho úspěchů, ale i odpovědnosti a trpělivosti.

V rámci oslav chystáme další novinky, se kterými Vás budeme průběžně seznamovat.

 

Matěj Novák – spoluzakladatel, ředitel EasyChange s.r.o.

Miroslav Kaufmann - spolumajitel společnosti EasyChange s.r.o.