Jak ušetřit při platbě do zahraničí?

 
Bankovní převody jsou určitě nejběžnější možností, pokud jde o mezinárodní on-line transfer peněz. Mohou být sice pomalejší než třeba platba debetní nebo kreditní kartou, získáte ale obvykle lepší hodnotu za vaše peníze a neudáváte svá citlivá data z karty. Pokud se ovšem podíváme na převod a konverzi v rámci běžných bank, dostaneme zde především vysoké směnné kurzy. Často se také setkáváme s různými zahraničními fin-techovými společnostmi nabízejícími levné kurzy, avšak většinou s různými dodatečnými poplatky. Vždy si  také dávejte pozor na průběžné změny obchodních podmínek, protože často se tak děje nenápadně a v neprospěch klienta.
 
Abyste všechny tyto nástrahy lehce překonali, existuje zde česká služba EuroPlatba. Ta Vám vždy poskytne výhodný kurz, jeden z nejlevnějších, který na trhu najdete.U každého Vašeho převodudopředu vidíte, jaká je aktuální výše kurzu, kolik celkem zaplatíte a kolik přesně obdrží příjemce. Služba je tak zcela transparentní a navíc není potřeba zakládat žádný další účet ani u Europlatby ani jinde. Jedná se bezesporu o jednu z nejlevnějších a nejjednodušších možností, jak poslat peníze do zahraničí. Na převodu 2.000 EUR se tak například dá získataž 1.200 Kč. Tuto službu začalo využívat mnoho klientů, kteří chtějí na svých převodech ušetřit, a další se o ní nově dozvídají. Na stránkách www.europlatba.cz zadáte do jednoduchého on-line formuláře číslo účtu (je třeba pouze znát IBAN), částku, kterou chcete uhradit, a my zašleme platbu přímo z našeho zahraničního účtu.
 
Ušetříte tak čas, získáte lepší kurz než ve směnárně či bance a vyhnete se všem poplatkům. U převodu částky do 1.000 EUR navíc není ani potřeba Vaše identifikace a tudíž je celý proces velmi rychlý. Pokud měníte nebo zasíláte peníze pravidelně, doporučujeme registraci u mateřské společnosti EasyChange. Zde získáte ještě lepší kurz a další skvělé výhody klientské zóny. Jedná se o ryze českou společnost, která dbá na své dobré jméno a především kvalitní péči o své zákazníky. Těšíme se, že vyzkoušíte službu Europlatba nebo EasyChange a i Vy se tak přidáte k naším spokojeným klientům.