Jak to funguje

 

Zasílání peněz do zahraničí a v rámci ČR

 

 

 

Jaké měny obchodujeme, používané banky

 

 

 

Obchody jednorázově i pravidelně

 

 

 

Jak probíhají obchody

 

Standardní proces realizování plateb - zahraničních i tuzemských - pro naše smluvní klienty:

  1. Klient zadá příkaz ke konverzi přímo na webu v tzn. Klientské zóně, kde uvede všechny potřebné údaje. Není potřeba volat makléři, vše lze vyřídit z počítače či z chytrého telefonu. 
  2. Klient je e-mailem informován o přijmutí příkazu společností. Zároveň je klient vyzván k zaslání finančních prostředků na sběrný účet společnosti a na e-mail obdrží konfirmaci obchodu (účetní doklad o sjednaném obchodu) s rekapitulací všech podrobností (kurz, měny, částky, účty aj.).
  3. Klient odešle finanční prostředky na sběrný účet společnosti bankovním převodem. 
    - Jakmile klientovu platbu zaregistrujeme připsanou a zkontrolujeme správnost výše a variabilního symbolu, přijde klientovi automatická zpráva e-mailem, že prostředky byly připsány.
  4. Poté společnost Easychange odešle konvertovanou měnu na cílový účet. Cílový účet může být buď účet klienta, nebo i účet třetí osoby (dodavatele apod.).
    - Pokud jsou finanční prostředky klienta připsány na sběrném účtu EasyChange alespoň hodinu před koncem provozní doby, jsou ještě v rámci daného pracovního dne odeslány ve vypořádávacím cyklu, který probíhá ještě v čase do konce provozní doby.  V případě pozdějšího připsání jsou prostředky námi odeslány až následující pracovní den. Upozorňujeme ovšem, že některé tuzemské banky mají pro převody cizích měn limitní čas jen do 14:59. 
    - Po odeslání platby na cílový účet přijde klientovi vždy na e-mail PDF doklad o vypořádání celého obchodu.

 

 

Kurzy měn

 

 

 

 

Poplatky

 

 

 

Staňte se klientem i Vy

 

Online formulář Vás provede krok za krokem vyplněním všech údajů smlouvy, abyste nic neopoměli. Nyní navíc můžete uzavřít rámcovou smlouvu pomocí Vašeho Bank ID na pár kliků, vše lze na dálku bez nutnosti osobní návštěvy pobočky společnosti.