Jak zaslat vydělané EUR do ČR

Pracujete v Německu, Rakousku či na Slovensku a nevíte, jak poslat vydělané peníze zpět do ČR? Máme pro Vás řešení - využijte Europlatbu. 


Mnoho Čechů pracujících v pohraničních regionech řeší každý měsíc stejný problém - jak dostat peníze zpět do ČR tak, aby poplatky spojené s platbou byly co nejmenší. Banky si totiž za příchozí platby ze zahraničí účtují poplatky ve výši dosahující i částky 200 korun za jednu platbu a pro směnu Vám poskytnou  kurz, který je v některých případech i o korunu méně výhodný než aktuální kurz na trhu. Při převodu 2.000 EUR tak při využití bankovních služeb proděláte nejméně 2.000 Kč.


Jak peníze ze zahraničí převést do ČR na korunový účet a vyhnout se  těmto naprosto zbytečně vynaloženým nákladům?


Pokud jste pendler, tudíž pracujete např. v Německu či Rakousku a máte zde i místní účet, je pro Vás služba europlatba.cz ideální nástroj. Společnost EasyChange má účet mimo jiné u drážďanské Sparkasse, díky němuž můžete Vaši platbu urychlit. Finance budete totiž zasílat v rámci Německa či eurozóny. Vaše peníze jsou pak obvykle na Vašem účtu do 24 hod., při shodě bank i rychleji. Tato služba je na trhu již řadu let a za tu dobu se těší stále větší a větší popularitě, hlavně mezi běžnými občany, menšími firmami i pendlery, kteří už nechtějí platby posílat nevýhodně přes banky.

Společnost EasyChange, která se pohybuje na trhu již od roku 2010 a operuje ve čtyřech zemích Evropy (ČR, SR, DE a UK) přišla před časem se službou europlatba.cz. Díky této službě můžete přijímat i zasílat EUR do všech zemí EU bez jakýchkoliv poplatků a za výborný směnný kurz. Funguje to rychle a není nutná žádná registrace.

 

Celý princip funguje tak, že na přehledném odesílacím formuláři na webových stránkách Jak funguje Europlatba.cz vyplníte vše potřebné a po odeslání pokynu obdržíte obratem na Váš email potvrzení k zadanému obchodu. Celá služba je plně automatizovaná, takže je dostupná nonstop i o víkendech. Po obdržení potvrzení o platbě odešlete dle instrukcí finanční prostředky na sběrný účet společnosti EasyChange a po připsání těchto prostředků o tom obdržíte zprávu na email. Poté už následuje poslední email, který Vás bude informovat o tom, že prostředky byly námi odeslány na určený účet a rovnou obdržíte i doklad o vypořádání jak v češtině, tak v angličtině, aby bylo možné ho obratem poslat třetí straně jako potvrzení, že jste platbu uhradili.

 

Zaujala Vás služba a chcete si ji vyzkoušet? Klikněte zde: Europlatba - zadejte platbu

 

Jsme EasyChange s.r.o., platební společnost s licencí ČNB.

Pracujeme pro své klienty úspěšně od r. 2010.

Přidejte se k nám i Vy.