O nás

 

Společnost EasyChange je licencovanou platební institucí pod pohledem ČNB a FAÚ. Pro naše klienty přinášíme zejména individuální přístup, a proto pro nás bylo, je a bude prioritou nejenom splnění Vašich požadavků, ale i něco navíc. A právě náš individuální přístup ke každému z Vás odlišuje EasyChange od konkurence.

Jako většina podnikání, ani my jsme neměli jednoduché začátky, a to více si vážíme přízně a důvěry všech našich klientů.

A jak se začal psát příběh EasyChange?

V březnu roku 2010 založil Matěj Novák s bývalým kolegou fintechovou společnost, která pomáhá klientům nejenom ušetřit finance při platbě do zahraničí, či směně deviz, ale i edukaci, že na finančním trhu nejsou pouze banky a že lze i mimo ně dostávat kvalitní služby za výhodnější cenu.

V roce 2011 získala EasyChange jako jedna z prvních licenci malé platební instituce. Ve stejném roce vzniká webový portál, primárně určený na platby do 1.000 EUR www.Europlatba.cz.

Následně naše společnost pro rychlejší a snadnější vypořádání rozšiřuje působnost na Slovensko a také do Německa. V průběhu let postupně rostl obrat, až jsme dosáhli zákonnou hranici pro malou platební instituci (36 milionů EUR ročně).

Přichází tedy další licenční řízení a v roce 2019 získává EasyChange od ČNB již plnou licenci platební instituce.

Do dalších let hledíme s pokorou, ale zároveň s pevnou vizí, kdy je naší prioritou stále zdokonalovat služby pro klienty s neúnavným úsilím všech našich zaměstnanců a partnerů.

 

A Ti z nás, se kterými se můžeme setkávat:

 

 

Matěj Novák
Generální ředitel


matej.novak@easychange.cz

   

Kristýna Střelková
Péče o zákazníky


kristyna.strelkova@easychange.cz

 

 ako-to-funguje/1076.html

Terezie Rohlíková
Vedoucí backoffice


terezie.rohlikova@easychange.cz

   

Klára Murínová
Marketing a komunikace


klara.murinova@easychange.cz