Nové trendy v oblasti zahraničních on-line plateb

On-line platby do zahraničí jsou dnes velmi rychle se rozvíjející oblastí finančního trhu. Ať už jde o studenta na škole v jiné zemi, pendlera, který dostává výplatu v cizí měně, malý výrobce exportující své produkty, nebo velká nadnárodní korporace, tito všichni potřebují rychle a bezpečně převádět své peníze.

 

Běžnou metodou, jak poslat platbu v cizí měně, bylo využití bankovní instituce. Tato doba je však již minulostí. Banky totiž nabízejí často velmi vysoké kurzy a související nemalé i skryté poplatky nejsou výjimkou.  Proto v poslední době vzniklo mnoho fin-techových služeb a platforem, které směnu peněz nabízejí mnohem levněji a přehledně co se dalších poplatků týče. Využívat takové služby pro platbu do zahraničí je dnes rychlé a především bezpečné. Takže předtím, než se rozhodnete provést mezinárodní transakci prostrednictvím Vaší banky, stojí za to si porovnat i jiné možnosti a udělat si informovaný přehled o tom, co je pro vás v danou chvíli nejlepším řešením.

 

Pokud převádíte eura, pak je pro Vás ideální volbou portál EuroPlatba. Zde najdete opravdu výhodné kurzy a k tomu úplně bez poplatků. Do výše 1000 Eur nepotřebujete žádnou registraci a navíc můžete platit ze svého mobilu i tabletu, aniž byste museli cokoliv stahovat. Před každou platbou vidíte svůj aktuální kurz a přizpůsobíte si transakci přesně podle svých potřeb.Tak proč se také nepřipojit k modernímu trendu? Vyzkoušejte Europlatbu! Je to jednoduché, bezpečné a přitom ušetříte čas i peníze.