O nás

 Společnost EasyChange s.r.o. byla založena v roce 2010, v tomto roce také získala licenci ČNB a zahájila činnost v České republice. Tentýž rok zahájila i činnost na Slovensku a tím začala expanze do zahraničí, která stále pokračuje. Aktuálně je společnost zastoupena v ČR, SR, Německu a Velké Británii.

Stabilizovaná vlastnická struktura a bezdlužnost dávají předpoklady pro dynamický růst, který je potvrzován každým rokem. Společnost sází na moderní technologie a automatismy, které velmi přispívají k plynulému provozu.

Důkazem toho je velká změna softwaru v roce 2017, která přinesla vyšší komfort klientům, rychlejší zpracování plateb a zejména respektování zvyšujících se regulatorních požadavků státu.

V roce 2018 jsme se stali členy České fintech asociace, se kterou spolupracujeme na metodice k získání platební licence s ČNB a na mnoha dalších projektech.

 V dubnu 2019 byl završen náročný proces získání vyšší úrovně licence u ČNB a společnost EasyChange se tak posunula z poskytovatele platebních služeb malého rozsahu do kategorie Platební instituce a zařadila se tak mezi několik málo nebankovních subjektů, poskytujících platební služby v ČR.

V září 2019 jsme v souladu s našimi obchodními plány úspěšně rozšířili registraci naší licence Platební instituce u národních bank všech zemí EU. 

 

 

Zúčastnili jsme se na pozvání naší německé banky  

 

Získáváme a vyměňujeme si informace

 

Napsali o nás