Golfová Tour EasyChange 2020

Golfová sezóna začala, i když na jejím začátku vnímáme řadu omezení díky opatřením , souvisejícím s koronavirem.

 

EasyChange spolu s Klubem hráčů  České Švýcarsko (KHGČS)  připravila na golfovém hřišti Janov již čtvrtý ročník série EasyChange - Janovský major, tj. ročník 2020. Série se bude skládat ze čtyř turnajů, které budou standardně zveřejněny na serveru ČGF.

Naplánovány jsou aktuálně termíny 20.6.2020, 1.8.2020, 19.9.2020 a 10.10.2020. První turnaj se odehraje na jamkách, tak jak je známe z minulé sezóny, další turnaje už proběhnou na nových jamkách č. 1, 2 a4. Ostatní jamky budou beze změny.

EasyChange tuto sérii opět podpoří řadou pěkných cen s tím, že hlavní cenu – fee pro r. 2021 – zajišťuje výbor KHGČS. Součástí turnajů bude tradičně občerstvení před turnajem, během něj, i po jeho skončení a také možnost seznámení se s produkcí zajímavých menších tuzemských vinařství, které připravíme ve spolupráci s Vinotékou Děčín. 

 

 První turnaj posunutý o měsís se po uvolnění kovidových opatření odehrál za parádního počasí s téměř plnou kapacitou startovního pole, což nás potěšilo. 

Vedení v sérii se ujal po prvním turnaji P. Retzer, následovaný s pořádným odstupem J. Víchem a P. Žáčkovou. Za nimi bylo startovní pole již dost vyrovnané. V průběhu turnaje se podávalo občerstvení z rukou \\\\\\\\\\terezy z Toscana Therme Bad Schandau, italský styl přišel vhod k nabízeným bílým a růžovým vínům z čech a Moravy. Ani abstinenti a junioři nepřišli zkrátka, i na ně již naši vinaři myslí. Těšíme se na druhý turnaj.

 

Celkem 45 účastníkům opět přálo krásné počasí. Perfektní kondice hřiště byla spolu s premiérou tří redesignovaných jamek výzvou pro co nejlepší výsledky. Tentokrát výrazně zabojovala nastupující generace do 20let, posbírala většinu cen a jistě sw jim tak následující večerní párty vydařila. Pořadí se celkem vyrovnalo, vše je do druhé půlky série otevřené. Vína z tuzemské produkce byla tentokrát doprovázena gastroservisem vedení EasyChange, vydařený den jsme zažili.

 

Třetí zářijový turnaj opět znamenal skoro plné hřiště. Pěkné výkony v silném větru potěšily. Znalci nám skoro vypili všechen povedený Sylván, na finále v říjnu změníme repertoár. Před finále je v čele trojice P. Žáčková, P. Kostová a předloňský vítěz tour T. Šimek. V top 12 jdou pak všichni dosavadní vítězové uplynulých let. Dvojnásobně bodovaný finálový turnaj bude napínavý.

 

 

 

 

 

 

Golfová Tour EasyChange 2019

Třetí ročník je zde, golfová série má letos opět čtyři turnaje na hřišti KHGČS v Janově. Termíny jsou vždy v sobotu: 25. května, 22. června, 21. září a finálový turnaj 12. října. Detailní informace k jednotlivým turnajům jsou na serveru ČGF ve lhůtách vždy alespoň 30 dní před konáním každého turnaje.

Opět se počítají tři nejlepší stbl výsledky s tím, že stbl body finálového turnaje mají v celkovém hodnocení dvojnásobnou hodnotu.

Vítězové jednotlivých turnajů se ve vypsaných hcp kategoriích mohou těšit na poháry a věcné ceny, celkový vítěz této série pak vedle poháru a věcné ceny i na fee hřiště zdarma pro sezónu 2020. Občerstvení je pro účastníky zajištěno v průběhu celého turnaje, od rána až do jeho skončení. Součástí turnajů je i degustace vín z regionů Čech a Moravy, o kterou se na jamkách č. 6 a 15 postará spřátelená vinotéka.

Klienti a obchodní partneři EasyChange s.r.o. získávají možnost účasti na těchto turnajích zcela zdarma - bez fee a bez startovného. Přihlášení je možné pouze prostřednictvím serveru ČGF. Pro administraci fee a startovného současně takový přihlášený klient avizuje svou účast na turnaji i včasnou zprávou na miroslav.kaufmann@easychange.cz , do zprávy vepíše GOLF EC 2019 a uvede své jméno, příjmení a registrační číslo ČGF.

 

25.5.2019

První turnaj je za námi, Za  slunečného počasí si 42 účastníků zahrálo pěkný golf doplněný mimo standardních vložených soutěží také speciální soutěží na 6. a 15. jamce pod patronací hosta turnaje - realitního holdingu Českomoravská nemovitostní a.s.  Tři nejlepší si od tohoto hosta turnaje odnesli kvalitní koňaky. První tři v každé kategorii a vítězové ostatních vložených soutěží si pak odnesli tradičně poháry a věcné ceny. Příjemným zpestřením byla i možnost degustace růžových vín z regionů Čech a Moravy. 

Po prvním turnaji je v čele pořadí A. Ullrychová z CESGK, následovaná těsně J. Krejčím z KHGCS a J. Vichem z MTHGC. 

 

22.6.2019

Také druhý turnaj série odehrálo 41 účastníků včetně hostů ze SRN a Rakouska za příjemného počasí a s pěknými výsledky. Standardem byla opět předturnajová snídaně, studené občerstvení po polovině jamek a oběd po skončení turnaje. K ochutnání byla tentokrát sada bílých vín z regionů ČR, které dodala Vinotéka Děčín a veltlíny z Rakouska od vinařství Humer.

Po polovině série je v čele pořadí J. Vích z MTHGC, následovaný domácími P. Šošškem a J. Krejčím z KHGCS. Další v pořadí již lehce ztrácejí na vedoucí trojici, ale zářijový a hlavně závěrečný turnaj s dvojnásobnými body ještě mohou s pořadím slušně zamíchat. V loňském ročníku se o celkovém vítězi rozhodovalo až v závěru posledního turnaje.

 

21.9.2019

Celkem 44 hráčů a hráček, opět slunečné počasí a snaha hráčů z čela průběžného pořadí neudělat chybu a vytvořit si tak dobrou pozici před závěrečným turnajem série. Pro účastníky byla připravena tradiční nabídka vín z nabídky Vinotéky Děčín, doplněná občerstvením na "šestce" a svačinou na "devítce". Po tomto turnaji se v čele průběžného pořadí usadil domácí P. Šošško, následovaný J. Krejčím a J. Kučerou. Šanci na celkové vítězství má dobře 10 hráčů a hráček. Pro finálový turnaj je tak vše otevřené.

 

12.10.2019

Rekordní počet 47 přihlášených se v tomto teplém podzimním dni rozdělilo do flajtů podle průběžného celkového pořadí. Hráči z jeho čela tak mohli sledovat ve vzájemných soubojích výkony svých přímých soupeřů v boji o celkové vítězství. Ne každý se s tímto vyrovnal dobře, tlak na psychiku se projevil. Celkoým vítězem série se stal P. Šošško před T. Hozákem a I. Rendlovou. Všichni obdrželi poháry, věcné ceny a poukázky na golfové vybavení. V kategorii na rány zvítězil v tomto 4. turnaji T. Hozák a ceny v jednotlivých hcp kategoriích, tak jako v každém turnaji této série, čekaly vždy na tři nejlepší z každé kategorie. Nechyběla tradiční turnajová snídaně, degustace vín s vybraným občerstvením, svačina na "devítce" a oběd po hře. Celé série se účastnilo 174 startujících, pěkný příslib do dalšího ročníku 2020.

 

 Na greenu 3. jamky  Turnajové ceny  Vítěz turnajové série EasyChange 2019

 

 

Golfová tour EasyChange 2018 

EasyChange s.r.o. je od roku 2017 spolupořadatelem série golfových turnajů ve spolupráci s Klubem hráčů golfu České Švýcarsko (KHGCS), který působí na golfovém hřišti v Janově u Hřenska, nejlépe hodnocené „devítce“ v Česku za rok 2014.

www.golfjanov.cz   a   www.khgcs.cz

 

Nejsevernější golfové hřiště v ČR je na hranici s Národním parkem České Švýcarsko, zdejší lokalita nabízí spoustu příležitostí k relaxaci a nabrání nových sil.

         klubovna a část hřiště         pohled od hřiště na sever 

            část hřiště s klubovnou a hotelem                                                                                        pohled od hřiště na sever do skal a hlubokých údolí

 

Turnajová série EasyChange, která je o hlavní cenu Roční Fee na následující sezónu na místním hřišti, nabízí čtyři nezapomenutelné soboty.  V rámci každého turnaje jsou dále odměňování ti nejlepší ve všech kategoriích.

 

Fotografie z finálového turnaje v říjnu 2018: fotogalerii naleznete pod tímto odkazem

Fotografie z turnaje v září 2018: fotogalerii naleznete pod tímto odkazem

 

Součástí turnajů bývají různá zpestření, v r. 2018 např. Beat the Pro a volné lekce po turnaji s Petrem Skopovým, bývalým profesionálem, reprezentantem a nyní úspěšným trenérem GAS Hodkovičky, nebo různé ochutnávky, kupříkladu vín z regionů Čech a Moravy, letos na jamce č. 6. Další novinky připravujeme a představíme v následující sezóně.

 

   pětipar  před turnajem  mezi jamkami

 

 

Díky velkému úspěchu této akce jsme se rozhodli, že následující ročník 2019 otevřeme i pro naše aktivní smluvní klienty a partnery. Se zahájením sezóny 2019 tedy očekávejte pozvánku ve Vašem emailu.

Váš doprovod je vítán a po skončení herního klání je možné vyrazit na výlet a na průzkum tohoto malebného kraje. Pro lepší orientaci přikládáme pár důležitých odkazů k okolí:

www.ceskesvycarsko.cz

www.idecin.cz

 

 ceny turnaje vítěz série 2018

                                                                                                                               absolutní vítěz série  r. 2018 a držitel Fee zdarma na rok 2019 p. Tomáš Šimek

 

Atmosféru našich turnajů dokreslují snímky od fotografky Vlasty, jejíž práce se nám líbí a je nám velkou ctí, že s ní můžeme spolupracovat. Pokud se Vám její fotky líbí také, neváhejte navštívit web:  www.orizuru.cz