Úspěšně jsme pomohli s převodem EUR zpět do vlasti stávajícím i novým klientům a budeme v tom pokračovat.

 

Při náhlém uzavření hranic byl pro mnohé pendlery velký problém dostat své vydělané peníze ke svým rodinám v ČR. Přechod přes hranice byl bez výjimky uzavřen pro úplně všechny. Na 50.000 pracovníků, kteří obvykle svou mzdu mění ve směnárně na hranicích, nastal nový problém.

Službu europlatba.cz tak začala využívat spousta lidí a další se o ní nově dozvěděli. Zjistili totiž, že se dají EUR poslat pouze z bankovního účtu a CZK dojdou přímo na bankovní účet vedený na majitele v ČR ještě tentýž den a to dokonce za výrazně lepšího kurzu. Na převodu 2.000 EUR tak průměrně vydělají kolem 1.200 Kč. Získat jednoduše např. plnou nádrž do Vašeho automobilu za převod peněz, je skvělé.

Velmi děkujeme za pozitivní ohlasy, ale samozřejmě i za návrhy na zlepšení služby europlatba.cz, které nyní zpracováváme a velmi brzy představíme. Sledujte náš facebookový profilPřidáváme zde příklad nejčastější situace našich klientů:

 

Dříve

Před vyhlášením karantény systém převodu peněz probíhal následujícím způsobem. Vydělané EUR, které došly na účet vedený v pohraničí, klient vybral z bankomatu, převezl přes hranice a hotovost vyměnil na CZK. Po příjezdu do svého bydliště pak peníze vložil  na bankovní účet u své banky.

 

Nyní

Klient pouze zadá příkaz na europlatba.cz, pošle EUR na sběrný účet společnosti EasyChange vedený v Německu a obratem dostane CZK na svůj účet v ČR. Ušetří tak spoustu času, získá lepší kurz než ve směnárně či bance a nemusí převážet hotovost. Do 1.000 EUR není potřeba ani identifikace a tudíž je celý proces velmi rychlý.

 

Těšíme se, že vyzkoušíte službu Europlatba také Vy a přidáte se k mnoha spokojeným klientům. 

 

Pokud měníte peníze pravidelně, doporučujeme registraci u správce domény europlatba.cz tj. společnosti EasyChange, klikěte zde. Získáte ještě lepší kurz a další skvělé výhody klientské zóny.