Všichni zdražují, EasyChange jde vlastní cestou !

 

zdražování prakticky všech výrobků a služeb je horkým tématem posledních dní. Znepokojuje každého z nás. My v EasyChange jsme k tomu přistoupili po svém...
 
Ze všech stran nyní slyšíme, jak ceny letí vzhůru a zdražuje se vše od materiálu, zboží běžné potřeby, až po veškeré služby. Jak predikují vysocí činitelé ČNB, v příštích měsících se může inflace pohybovat i nad úrovní 5 %. Inflační tlaky jsou nyní velmi silné a pravděpodobně budou na naši ekonomiku působit mnohem déle, než byly původní předpoklady odborníků. Tento současný stav nazýváme také jako "postcovidová inflace", kdy se po celém světě během pandemie zpřetrhaly dodavatelské řetězce napříč světadíly a s růstem cen se tak nepotýká pouze Česká republika, nýbrž celý svět. K tomuto jevu se přidaly další faktory, jako skokový nárůst ceny elektřiny, plynu a ropy na světových trzích. K inflaci přispívá v ČR navíc přehřátý trh práce. Všichni se musíme smiřovat  s tím, že dnešní doba vytváří a bude vytvářet tlak na naše peněženky. 
 
U nás v EasyChange žádné zdražování služeb neproběhlo a ani není v plánu. Můžeme Vám garantovat, že budeme transparentně držet kurzový spread tak, jako doposud. Díky tomu můžete ušetřit až 2% při své platbě do zahraničí, oproti Vaší bance. Využívání naší služby je a bude bez poplatků, stejně jako platby  v CZK a EUR.
 
Naši službu můžete vyzkoušet zde