Výhodné podmínky zůstávají a výhod přibývá

Jistě nikomu neunikl fakt, že na českém trhu s inovativními platebními metodami, se v uplynulých pár letech objevili noví hráči. 

 

Agresivní vstup těchto startupů (např. Revolut) byl doprovázen zajímavou nabídkou plateb v on-line prostředí skrze mobilní aplikace k tomu určené, výhodné mezibankovní směnné kurzy při platbách na internetu či v zahraničí  a další doplňkové služby.

 

Klientům, kteří tyto původně lákavé a výhodné služby začali využívat, se nyní utrácení jejich vydělaných peněz začíná prodražovat.

 

Proč?

Protože strmý vzestup nabízených služeb musí po čase začít adekvátně vydělávat a investoři chtějí své peníze zpět.

 

Např. Revolut omezuje u základního tarifu výhodnou směnu pro zahraniční měny od částky 25 000 Kč a výš. Od 12. 8. 2020 tedy zavádí zpoplatnění směny u neplacených účtů (těch je většina) na 0,5 % ve všední dny a 1 % o víkendu. 

 

EasyChange Vám může garantovat, že bude držet stále 0,25 % v obchodní hodiny a 0,75 % o víkendech a mimo pracovní čas. Nevidíme jediný důvod, proč to měnit.  

Po vyčerpání limitu 25.000 Kč tedy ušetříte proti Revolutu kolem 150 Kč na 2.000 EUR, přitom nemusíte dobíjet žádnou peněženku.

 

Závěrem.

Vždy si dávejte pozor na průběžné změny obchodních podmínek, velmi často se tak děje nenápadně a z naší zkušenosti vždy v neprospěch klienta.