Uzavření rámcové smlouvy pomocí Bank ID

Bank ID je digitální metoda ověřování vaší identity, která fyzickým osobám umožňuje bezpečně se přihlašovat na portály různých společností a státní správy. Jako klient EasyChange nyní můžete tuto službu využít místo zdlouhavého vyplňování smlouvy, což vám ušetří čas a zjednoduší celý proces. Stát se naším klientem nyní zabere opravdu jen pár kliků a bez nutného nahrávání osobních dokladů. Smlouva musí být následně ještě schválena naší pověřenou osobou v pracovní době.

 

Pokud již využíváte internetové bankovnictví u jedné z bank poskytujících Bank ID a chcete uzavřít smlouvu jako fyzická osoba, stačí na EasyChange zvolit uzavření smlouvy prostřednictvím Bank ID a následovat jednoduché instrukce. Seznam bank, přes které u nás můžete Bank ID využít: AirBank, Česká spořitelna, ČSOB, Komerční Banka, Moneta, RaiffeisenBank, Banka CREDITAS, Fio Banka. Více info na: www.bankid.cz

 

Používání Bank ID je velmi bezpečné. Služba je poskytována přímo bankami, a tak je zajištěna maximální možná ochrana vašich údajů. Přihlašovací údaje zůstávají viditelné pouze pro vás a vaši banku a jsou chráněny stejně dobře, jako když se přihlašujete do svého internetového bankovnictví.

 

Při použití Bank ID pro ztotožnění u EasyChange budou sdíleny pouze ty údaje, které jsou nezbytné pro dokončení vaší transakce nebo požadavku, a před odesláním ještě budete vyzváni k jejich odsouhlasení.

 

Pokud narazíte na jakékoliv problémy, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou podporu. Jsme zde, abychom vám pomohli s jakýmkoliv dotazem. Pro klienty společnosti EasyChange je služba Bank ID zcela zdarma. Nemusíte se tedy obávat žádných dodatečných poplatků.