Bank ID jako možnost podpisu rámcové smlouvy

Představte si, že byste mohli provést zahraniční platbu rychleji, bezpečněji a s menší námahou než kdykoli předtím. A přesně z tohoto důvodu jsme se rozhodli zavést revoluční změnu, která odpovídá moderním trendům a potřebám klientů, kteří chtějí začít využívat naše služby zahraničních plateb a posílat peníze levněji bez zdlouhavé registrace.

 

Jako první platební instituce na trhu jsme implementovali možnost ztotožnění klientů fyzických osob pro zahraniční platby prostřednictvím Bank ID. A co to vlastně znamená? Bank ID vyplní rámcovou smlouvu za Vás a navíc odpadá nahrávání osobních dokladů nebo výpisů z účtů. Stačí pár kliknutí a vaše identita je ověřena rychle a bezpečně. Pak už zbývá jen potvrzení smlouvy naším pracovníkem (obvykle v pracovních hodinách) a je hotovo.

 

Víme, že vaše důvěra v nás je klíčová, a proto jsme si dali záležet, aby byl celý proces nejen rychlejší, ale především bezpečnější. Bank ID je systém, který je široce uznáván a používán bankami i třeba státní zprávou. Jeho integrace do našeho portálu je důkazem našeho závazku k inovacím a k vašemu komfortu.

 

Nenechte se zdržovat zbytečnou administrativou. Využijte výhod, které přináší moderní technologie, a ušetřete čas i námahu při zahraničních platbách. Vyzkoušejte naši novou službu a přesvědčte se sami, jak může být život jednodušší, když máte správného partnera. Více info o službě Bank ID najdete zde.

 

Napsali o nás: https://www.newstream.cz